23-07-09

RadioShack nieuw wielerteam van L.A.

radioshack


RadioShack wordt de hoofdsponsor van het nieuw op te richten wielerteam van Lance Armstrong. Dat kwam de Tourploeg van Het Nieuwsblad te weten.

 Het werd tijdens de Tour steeds duidelijker dat het huwelijk tussen Lance Armstrong en de Kazachse ploeg Astana geen lang leven beschoren was. Vanavond wordt het nieuwe officieel bekendgemaakt via een videoboodschap van Lance Armstrong.
De Amerikaanse ESPN-journaliste Bonni D. Ford kwam de naam van de sponsor op het spoor toen ze vernam dat het internetdomein Teamradioshack.com werd vastgelegd door het management van Armstrong.


Teamradioshack.com

De website van de nieuwe ploeg is reeds te bezoeken op
www.teamradioshack.com. Geel (Livestrong) en rood (Radioshack) zullen waarschijnlijk de meest prominente kleuren worden van de ploeg.

Multinational

RadioShack, het voormalige Tandy, is een keten van elektronicawinkels in de hele wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1921 in Texas en bouwde sindsdien een imperium uit van 4.653 winkels, 688 kiosken en 8 service centers. Vorig jaar haalde het bedrijf een omzet van ongeveer 4,81 miljard dollar (3,38 miljard euro).
RadioShack is niet nieuw in de wereld van sportsponsoring. In de Verenigde Staten lenen ze hun naam al aan de Samsung/RadioShack 500 NASCAR Sprint Cup Series.

18:08 Gepost door Jo in Sport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bekende mensen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.